BEHANDELINGEN

Jou nog mooier maken dan je al bent, dat is ons doel. Dankzij het ruime aanbod aan behandelingen is er altijd 1 die bij jou past. Met persoonlijke aandacht, eerlijk advies en de kwaliteit die jij verdiend!

GEZICHT

FACIALS

Al onze gezichtsbehandelingen zijn huid verbeterend. De mogelijkheden en onze producten zijn uitgebreid, er is voor iedereen een passende oplossing; ook voor jou!

MICRO

NEEDLING

Heb jij oneffen huid, rimpels, huidverslapping, acné littekens, pigmentvlekken of grove poriën en wil je hier iets aan doen? Dan is Micro Needling de oplossing voor jou!

PEELING

Onze peelings geven een geweldige glow en jij krijgt een nieuwe huid. Wij hebben verschillende soorten diepte peelings, afgestemd op jouw huid en wensen.

OGEN

WENK-

BRAUWEN

De wenkbrauwen zijn enorm belangrijk als het gaat om de uitstraling van je gezicht. Bij Dynamic Beautycentrum weten we precies wat we moeten doen voor het perfectioneren van de wenkbrauwen.

WIMPERS

Dankzij de Lash Volume Lift creëren we een open blik en met een natuurlijke uitstraling. Je eigen wimpers worden  met behulp van siliconen pads gelift. Lees meer..

BROWLIFT

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Brow Lamination de behandeling voor jou! De nieuwste techniek op het gebied van brow styling.

HANDEN&VOETEN

MANICURE

Manicure is de perfecte manier om je handen in top conditie te krijgen.

PEDICURE

Regelmatig je voeten laten verzorgen voorkomt allerlei klachten. Van een heerlijke voetmassage tot een exfoliërende scrub, breng je voeten back in shape!

NAGELS

Geniet weken lang van mooie gelakte nagels!

BODY

MASSAGE

Massage draagt niet alleen bij aan het zelfherstel van het lichaam, het afvoeren van afvalstoffen en het stimuleren van organen maar ook op mentaal vlak zijn er veel voordelen.

BINDWEEFSEL

De focus ligt bij een bindweefselmassage niet zozeer op de ontspanning, maar vooral op het verjongen en verstrakken van de huid.

DUO

TREATMENT

Wat is er fijner dan genieten van een massage, facial of manicure? Juist, genieten van een duo-massage, duo-facial of duo-manicure!

COSMETISCH

MAKE-UP

Make-up is veel meer dan een poedertje, het zorgt voor je uitstraling en je zelfverzekerde gevoel.

BOTOX&

FILLERS

WAXEN

Ben jij die harde stoppels na het scheren ook zo zat? Dan is harsen een goed alternatief. In tegenstelling tot scheren verwijder je met harsen de haar vanaf de wortel, met een zijdezachte huid als resultaat.