INJECTABLES

Boost your skin!

Wie wil er nu niet een jeugdige uitstraling? Cosmetisch arts Drs. Robin Snijders is dé arts op het gebied van cosmetische behandelingen. Onze arts is aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en KNMG (Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot Bevordering der Geneeskunst) gecertificeerd.

Wij werken met verschillende soorten fillers en botox, iedere huid is uniek en injectables zetten is dan ook maatwerk. Deze injectables zijn een populaire keuze omdat ze de tekenen van veroudering doeltreffend verbergen.
Als we ouder worden, wordt de huid dunner en minder elastisch doordat het collageen, hyaluronzuur en elastine verliest. Een injectables behandeling is een ideale behandeling om verloren volume of diepere rimpels te herstellen met een direct of binnen enkele weken zichtbaar resultaat. Welk type filler het beste voor jouw behandeling geschikt is wordt in een consult overlegd aan de hand van de indicatie en de doelstellingen.
Tijdens een vrijblijvend consult stel je samen met onze cosmetisch arts Drs. Robin Snijders een persoonlijk behandelplan op aan de hand van jouw indicatie, wensen en doelstellingen.

Hyaluronzuur Fillers

Wij werken met verschillende Hyaluronzuur fillers (Belotero, Juvederm en Prophilo). Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof waardoor er geen afstoting of afweerreactie ontstaat. Naarmate je ouder word neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af,  je huid word slapper en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Fillers op basis van hyaluronzuur vullen het tekort aan waardoor fijne als diepere rimpels vrijwel pijnloos kunnen worden opgevuld en het verloren volume kan worden hersteld.
De fillers zijn tijdelijk en worden door het lichaam zelf afgebroken. De filler kan indien nodig ook worden opgelost. Naast volumeherstel en het opvullen van rimpels verbetert hyaluronzuur ook de huid door betere hydratatie en het boosten van lichaamseigen collageenaanmaak.
Fillers kunnen voor verschillende indicaties gebruikt worden. Denk hierbij aan:
– Lippen
– Jukbeenderen
– Slapen
– Neus-lipplooi
– Marionette lijnen
– Vermoeide ogen
– Kaaklijn

Botox

De Botuline Toxine laat de spieren ontspannen, dit zorgt ervoor dat de huid glad blijft en er geen plooi of rimpel in de huid ontstaat. Het is volledig afbreekbaar door het lichaam. De behandeling is vrijwel pijnloos, met een dunne injectienaald brengt de arts Botox aan in de spier die de rimpel veroorzaakt. Het kan voor verschillende indicaties gebruikt worden. Denk hierbij aan:
– Frons
– Voorhoofd
– Kraaienpootjes
– Wenkbrauwlift
– Gymmysmile/bunnylines
– Kin
– Bruxisme/Tandenknarsen
– Overmatig Transpireren

Profhilo®

Een Profhilo® behandeling is de een ideale behandeling als je opzoek bent naar een natuurlijk resultaat. Deze behandeling bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daardoor de meest natuurlijke en zuivere injectable van het moment. Profhilo® pakt de verslapte huid van het gezicht, de hals, decolleté en bovenarmen aan en is effectief bij rimpels en fijne lijntjes.  Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van collageen en elastine af, wat zorgt voor rimpels en een slappe huid. Met Profhilo® pak je dit verouderingsproces preventief aan op een natuurlijke manier en geeft je huid weer een “glow”.
De behandeling kan voor verschillende indicaties gebruikt worden. Denk hierbij aan:
– Gezicht
– Handen
– Hals

botox fillers

INTAKE

Voor elke behandeling plannen wij een gratis consult in met cosmetisch arts Drs. Robin. Tijdens dit gesprek zal de arts vragen naar je wensen en stellen wij een persoonlijk behandelplan voor je op. Een eerlijk advies staat bij ons voorop, soms kan het advies afwijken van wat jezelf in gedachten had. De arts zal uitleg geven over de verschillende fillers en een advies geven welke injectables het beste binnen jouw behandelplan past.

Afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult? Stuur ons een Whatsapp bericht.

Tarieven