Good brows only

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Brow Lamination de behandeling voor jou! De nieuwste techniek op het gebied van brow styling.

Brow lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met een speciale lotion. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar.

Behandeling

Doing brows is our cardio

Eerst bepalen we samen de gewenste vorm van de wenkbrauw. Daarna worden je wenkbrauwen goed gereinigd, zodat ze van eventueel make-up en vet ontdaan zijn. Klaar om jouw haartjes vast te lijmen met een speciale huidlijm.
Hierna wordt er een permanentvloeistof aangebracht, die ongeveer 8 minuten blijft zitten, gevolgd door een fixerende gel.
Optioneel kunnen we nu de wenkbrauwen verven, dit geeft een nog mooier en voller resultaat. Door de lotion loopt de kleur van je eigen natuurlijke haartjes wat terug, daarom raden wij altijd aan om je wenkbrauwen ook te verven. Vervolgens worden de wenkbrauwen in model gebracht d.m.v. waxen, epileren en knippen.

Is Brow Lamination schadelijk?

Brow Lift is niet schadelijk voor je haartjes. In tegendeel, de Perfect Eyelash producten bevatten ingrediƫnten die de haartjes verzorgen en hydrateren.
Wij maken gebruik van de Perfect Eyelash Lash Lamination Lift. In de eerste lotion bevindt zich keratine, wat bestaat uit de verbinding Cysteamine HCI. Dit is een veel zachter ingrediƫnt dan Thioglycolic acid die veel Lamination lift merken gebruiken en er komt geen ammoniak aan te pas. Cysteamine helpt bovendien de structuur en elasticiteit van het haar te verbeteren. De laatste lotion die we gebruiken bevat collageen en vitamine E. Collageen vormt als het ware een laagje om het haar, waardoor de haartje voldoende vocht vasthouden. Het werkt als een verzorgend masker maar dan voor je wenkbrauwen.

Na de behandeling

– De eerste 24 uur mogen je wenkbrauwen niet in aanmerking komen met water.
– De eerste 24 uur geen wenkbrauwstyling producten gebruiken (browgel/paste)
– Probeer niet aan je wenkbrauwen te zitten of te wrijven, vooral in de 24 uur na de behandeling. Als je je make-up verwijdert, doe dat dan voorzichtig en met de richting van je haartjes mee. Ook adviseren wij om een make-up remover te gebruiken die olie vrij is.
– Na de eerste 24 uur mag je gewoon douchen, zwemmen en in de sauna; dit zal geen effect meer hebben op de wenkbrauwen.