THE SKIN GYM

We're like personal trainers for your skin

Je gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Ook door de wisseling van seizoenen heeft je huid steeds behoefte aan andere voedingsstoffen. Het is daarom belangrijk dat je je huid goed verzorgt.
We gaan voor high end huidverbetering, want alleen het beste resultaat is goed genoeg voor jou. Onze producten (voor in de salon én thuis) van Mesoestetic zijn doeltreffend, onderbouwd met wetenschappelijke studies en dus altijd resultaat gericht.
De mogelijkheden en onze producten zijn uitgebreid. Mesoestetic staat voor “for each problem, a solution”, dus ook voor jouw huid!
Wij kennen geen standaard facial, iedere gezichtsbehandeling wordt afgestemd op wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Een facial zorgt voor betere elasticiteit, het verminderen van onzuiverheden en hydrateert de huid intens.
Is jouw gezicht toe aan een workout? Onze personal skin trainers helpen jou graag!

MEET&TREATMENT

Maak kennis met onze huidspecialisten en ontdek de mogelijkheden. We starten met een intake en huid-analyse om meer te weten te komen over jouw huid.
Tijdens deze treatment kan je kennismaken met de behandelingen en producten om te ervaren hoe jouw huid op de producten reageert. We bespreken je wensen en beoordelen de conditie van je huid.