Laat het mooiste van jezelf zien!

MAKE-UP ADVIES

Draag jij elke dag make-up? Dan is het belangrijk dat je producten gebruikt, die perfect passen bij jouw huid en natuurlijk bij je gezicht. Make-up is veel meer dan een poedertje, het zorgt voor je uitstraling en je zelfverzekerde gevoel.

Wil jij weten hoe je op de mooiste manier oneffenheden weg werkt, je wenkbrauwen in de juiste vorm brengt, een natuurlijke look of juist net dat extraatje kan creëeren en van welke producten jouw huid blij worden? Onze visagisten helpen je graag met een persoonlijk advies op maat zodat jij thuis elke dag makkelijk en snel de mooiste versie van jezelf kan maken!

Duo behandeling

Bride to be-autiful!

BRUIDSMAKE-UP

Natuurlijk ben jij de allermooiste op de mooiste dag van jullie leven! Niet alleen je outfit en je haar moeten perfect zijn, make-up maakt jouw prachtige look af.

Een aantal weken voor de bruiloft plannen we de afspraak in voor proef make-up. Tijdens de proef make-up proberen wij verschillende looks uit om te kijken welke het beste bij jou en je bruidskleding past. Daarnaast krijg je een facial op jouw huid afgestemd, zodat ook je huid in de perfecte staat is.

Op de dag zelf komt onze visagiste naar jou toe of je kunt ervoor kiezen om bij ons in de salon te komen, misschien wel samen met je bruidsmeisjes. Als cadeautje van ons krijg je nog 2 make-up mee. Zo ga jij stralend je grote dag door!