Dynamic-Beautycentrum-massage

Bring back the balance!

Heb je in de afgelopen periode veel stress ervaren, kamp je met stijve spieren en gewrichten of ben je gewoon toe aan een moment voor jezelf? Bij Dynamic Beautycentrum weten wij hoe we jouw klachten kunnen verminderen met een ontspanningsmassage, hotstone masssage, bindweefsel massage of duo massage in Alkmaar.
Massage draagt niet alleen bij aan het zelfherstel van het lichaam, het afvoeren van afvalstoffen en het stimuleren van organen maar ook op mentaal vlak zijn er veel voordelen. Je komt helemaal tot rust, ontspant en stress is verleden tijd. Lichaam en geest komen weer in balans.

Ontspanningsmassage

Laat je spieren tot rust komen tijdens een ontspanningsmassage. Deze massage stimuleert je bloedcirculatie en lymfesysteem, waardoor je spieren de kans krijgen om te ontspannen. Na afloop voel je je als herboren.

Hotstone massage

Bij een hotstone massage gebruiken we gladde, platte, verwarmde basaltstenen. De stenen hebben een temperatuur van 40-45 graden en worden op de aandachtgebieden van je lichaam gelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning, maar ook een zekere druk. Vervolgens masseren we je verder los met de warme stenen. Tijdens de hotstone massage maken wij gebruik van aroma’s, niet alleen je lichaam maar ook je geest wordt gereset. De mix van warmte en aroma’s ontspant je spieren, verbetert je bloedcirculatie en bevordert je algemene welzijn.

Cupping massage

Bij cupping wordt er gebruik gemaakt van de zuigkracht om de huid en het onderliggende bindweefsel te behandelen. De cups worden op het lichaam geplaatst en vervolgens masseren we met de cups over de te behandelende plekken. Dit zorgt voor ontspanning in de spieren en verminderd tegelijkertijd hardnekkige knopen of cellulite (verkleving van het bindweefsel) en maakt het verkleefde littekenweefsel los. Ook wordt de doorbloeding hiermee gestimuleerd.