Dynamic-Beautycentrum-massage

Bring back the balance!

Heb je in de afgelopen periode veel stress ervaren, kamp je met stijve spieren en gewrichten of ben je gewoon toe aan een moment voor jezelf? Bij Dynamic Beautycentrum weten wij hoe we jouw klachten kunnen verminderen.
Massage draagt niet alleen bij aan het zelfherstel van het lichaam, het afvoeren van afvalstoffen en het stimuleren van organen maar ook op mentaal vlak zijn er veel voordelen. Je komt helemaal tot rust, ontspant en stress is verleden tijd. Lichaam en geest komen weer in balans.

Ontspanningsmassage

Laat je spieren tot rust komen tijdens een ontspanningsmassage. Deze massage stimuleert je bloedcirculatie en lymfesysteem, waardoor je spieren de kans krijgen om te ontspannen. Na afloop voel je je als herboren.

Sportmassage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Er wordt stevig gemasseerd waarbij het bindweefsel word losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren. Je spierknopen en spierpijn worden effectief aangepakt, je lichaam komt volledig tot rust. Dus ook als niet-sporter heb je zeker baat bij een sportmassage.

Cupping massage

Bij cupping wordt er gebruik gemaakt van de zuigkracht om de huid en het onderliggende bindweefsel te behandelen. De cups worden op het lichaam geplaatst en vervolgens masseren we met de cups over de te behandelende plekken. Dit zorgt voor ontspanning in de spieren en verminderd tegelijkertijd hardnekkige knopen of cellulite (verkleving van het bindweefsel) en maakt het verkleefde littekenweefsel los. Ook wordt de doorbloeding hiermee gestimuleerd.