IT'S GLOW TIME

Heb jij oneffen huid, rimpels, huidverslapping, acné littekens, pigmentvlekken of grove poriën en wil je hier iets aan doen? Dan is Micro Needling de oplossing voor jou!
Microneedling bij Dynamic Beautycentrum is de uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht kan gebruiken.

Vernieuw je huid

Behandeling

Bij Microneedling worden doormiddel van kleine steriele naaldjes microkanaaltjes in je huid gemaakt. Wij brengen actieve werkstoffen op basis van jouw huidprobleem aan tijdens de behandeling zodat deze doordringen tot de diepste lagen van de lederhuid. Dit is de bovenste huidlaag daardoor is de behandeling vrijwel pijnloos. Door deze microkanalen word het herstel proces van de huid gestimuleerd en de opname van de actieve werkstoffen bevorderd. Het resultaat is een stevigere, gladdere en egalere huidteint.

Wij maken gebruik van de Mesoestetic M-pen, deze is geautoriseerd door bevoegde gezondheidsautoriteiten en beschikt over 3 iso-normen inclusief de medische iso-norm.

Dynamic-Beautycentrum-microneedling
Dynamic-Beauty-microneedling

Resultaat

Over het algemeen ziet de huid er na twee tot drie behandelingen al een stuk zachter, zuiverder en strakker uit. De aanmaak van nieuw bindweefsel in je huid is echter een proces, dat zich onder je huidoppervlak afspeelt. Grote veranderingen zoals het verminderen van acné littekens en fijne lijntjes worden vaak pas na 6 behandelingen in kuurverband zichtbaar. Net zoals bij andere huidverbeterende behandelingen, hoe meer behandelingen hoe duidelijker het resultaat. Dit alles is uiteraard mede afhankelijk van het regeneratieve vermogen van de huid en de manier waarop de huid thuis dagelijks verzorgd zal worden.