Builder in a Botlle!

BIAB

Heb jij hele korte, dunne of afgebeten nagels? Ga dan voor BIAB: Builder in a Botlle! Een verstevigende, flexibele gel die je nagels voedt. Door de verzorgende werking ga je na een tijdje merken dat je natuurlijke nagels sterker worden en je nagelbed langer.

BIAB is er in verschillende nude en roze tinten en kan worden gecombineerd met alle kleuren Gellak. Geniet zo’n 4 weken van prachtige nagels! En wij beloven, daarna wil je niet meer anders.

Dynamic-Beautycentrum-manicure

Nail it!

GELLAK

Weken lang mooie gelakte nagels, waar je niet meer naar om hoeft te kijken, maar natuurlijk wel de hele dag opkijkt! Gellak is voor iedereen die elke dag verzorgde nagels wilt. De lak word net als een gewone nagellak op je nagels aangebracht en daarna uitgehard onder een LED lamp. Door deze unieke LED lamp word de gel geactiveerd en zijn de nagels direct droog. Als base coat gebruiken wij de rubber base van The GelBottle. Het woord rubber zegt het eigenlijk al; rubber base werkt net als rubber. Het is heel stevig maar veert wel licht mee. Dit zorgt er voor dat het wat slappere nagelbed op een natuurlijke wijze verstevigd wordt. Door de flexibiliteit breekt je nagel veel minder snel. Resultaat: prachtige nagels tot wel 4 weken lang!