MESOPEELS

Wil jij werken aan je pigmentvlekken, acné(littekens) , grove poriën of huidveroudering? Onze peelings doen graag het werk!
We gebruiken exfoliërende zuren om de huid te vernieuwen en de textuur te verbeteren.
Deze peelings geven een geweldige glow en jij krijgt een nieuwe huid. Wij hebben verschillende soorten diepte peelings, afgestemd op jouw huid en wensen.

De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en van de dieper gelegen huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastine vezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden; door deze behandeling verbetert je niet alleen de uitstraling van de huid maar wordt ook de vernieuwing en verjonging van je huid gestimuleerd.

Na de behandeling is de huid dunner en aangezien de bovenste laag van de opperhuid verwijderd is, is de huid nu zeer kwetsbaar voor UV stralen.  Het is zeer belangrijk om overdag een goede zonbeschermingscrème te gebruiken.

Peelings

Ready - set - glow!

Mesopeel Glycolic

De Glycolic Peel bevat glycolzuur die het huidvernieuwingsproces stimuleert en zorgt voor een vermindering van expressie lijntjes en rimpels.  Glycolzuur penetreert het diepste in de huid van alle fruitzuren. Het versterkt de natuurlijke barrière functie van de huid, verhoogt de vochtbalans en weerstand van de huid. Geeft een egale teint.

– Alle huidtypes
– Verouderde huid
– Acne littekens
– Pigmentatie problemen

Mesopeel Lactic

Melkzuur peel verhoogt de productie van de collageen- en elastinevezels, hydrateert de hoornlaag van de huid en remt de dehydratatie af door een barrière te vormen. Ze vernieuwt de huid en stimuleert de celvernieuwing. De verblekende eigenschappen van het melkzuur zorgen ervoor dat vlekjes vervagen en de huid egaal wordt. De peeling wordt aanbevolen bij een gevoelige huidgebieden zoals de hals dankzij de hoge toelaatbaarheid van de huid.

– De gevoelige huid
– Droge en vochtarme huid
– Couperose
– Rosacea
– Expressie lijntjes en oppervlakkige rimpels

Mesopeel Salicylic

Salicylzuur peeling is ideaal voor de behandeling van de vette huid. Verzacht huidoneffenheden van de acné huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de teint. Voor wie Salicylzuur wat medisch in de oren klinkt: het is in feite een natuurlijk ingrediënt, afkomstig van de boomschors van een wilg maar ook uit bepaalde soorten fruit en sommige cactussen.

De exclusieve formule van Salicylic heeft een vet oplossend vermogen, laat toe om het teveel aan talgproductie te reguleren en de hyperactiviteit van de follikels te kalmeren. Dit zuur is dan ook bij uitstek aangewezen om acnéhuiden en huiden met talgproblemen te behandelen. Daarnaast heeft Salicylzuur dezelfde opbouw als de bekende pijnstiller en ontstekingsremmer Aspirine. Door de ontstekingsremmende eigenschap worden puistjes uitgedoofd. Door zijn kalmerende werking kan het ook goed worden ingezet bij een gevoelige huid. Salicylzuur kan niet ingezet worden bij mensen met een allergie voor Aspirine (Acetylsalicylzuur). Tot slot werkt Salicylzuur ook exfoliërend. Naast zijn vet oplossend en kalmerend vermogen, zorgt Salicylzuur dus ook voor een boost aan nieuwe cellen. Resultaat: je huid wordt egaler, de wondgenezing zal versnellen en ontstekingen zullen kalmeren.

– Vette huid
– Mee-eters/Acne
– Ontstekingen
– Rosacea
– Grove poriën
– Ingegroeide haren

Mesopeel Mandelic

Amandelzuurpeeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acné en hypergepigmenteerde huid die verouderingstekens vertoond. Dit zuur is verkregen van het extract van bittere amandelen.
Het werkt op de hyperpigmentatie van de huid die veroorzaakt wordt door de blootstelling aan de zon. Dankzij zijn verblekende actieve ingrediënten verbleken vlekken en krijgt men een egale teint.
Amandelzuur kan zelfs helpen bij tegen ernstige gevallen van acné, en regelt de talgproductie om te voorkomen dat die terugkomt.

– Huid verjonging
– Melasma
– Oneven huidskleur
– Verbetering van huid textuur
– Gemengde/vette huid
– Acné/Acné littekens

Mesopeel Melantr3x

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en je huid. Pigment beschermt je huid tegen de UV- straling die in zonlicht zit. Pigment wordt steeds vaker gezien als de “nieuwe rimpel” en daarom zijn er veel mensen die deze vlekken laten behandelen. Een peeling is de perfecte behandeling voor pigmentvlekken. Zelfs pigmentvlekken in de vorm van melasma kunnen wij goed verminderen met een peeling.

– Pigment vlekken
– Sproetjes
– Doffe huid met oneffen teint

Mesopeel Azelan

Anti-schimmel eigenschappen alle vormen van acné
Mesopeel Azelan is aangewezen bij de behandeling van de vette huid. Verzacht huidoneffenheden van de acné huid. De fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidtextuur.

– Alle fasen van acné
– Matige acné littekens
Epidermale en/of post-inflammatoire hyperpigmentatie veroorzaakt door acne.

Mesopeel Modified Jessner

Het directe en blijvende lifting effect van plantaardige eiwitten wat een film vormt die het microreliëf van de huid gladstrijkt voor een verjongend effect.
Modiefied Jessner peeling is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid.

Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.


– Expressie rimpels
– Oppervlakkige rimpels
– Verslapping van de huid
– Verwijde poriën
– Doffe huid
– Pigmentvlekken
– Acne door hormonale oorzaak
– Littekens

Mesopeel Mesoéclat

Zeg vaarwel tegen fijne rimpeltjes met deze peeling!
Een Mesoéclat methode is een behandeling die vanaf de éérste behandeling direct, zichtbaar resultaat geeft. Door een intensieve behandelingskuur te volgen – waarbij je iedere twee weken bij ons een behandeling ondergaat – en de juiste thuisproducten te gebruiken, zorgen we voor verbetering en blijvende resultaten.

Het behandelingsprotocol van de Mesoéclat bestaat uit 10 behandelingen die om de 2 weken plaatsvinden, gecombineerd met de producten voor thuisgebruik.

Tijdens iedere Mesoéclat behandeling voeren wij een intensieve peeling uit die op de huid mag blijven zitten. De peeling stimuleert celvernieuwing, vermindert imperfecties en regenereert de huid. Hierbij combineren we ampullen met actieve ingrediënten die de huid voorzien van actieve werkstoffen. Deze zorgen voor hydratatie en activatie van de collageen- en elastinevezels.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

De zuren en enzymen veroorzaken een chemische reactie in de huid, waardoor een deel van de bovenste huidlaag loslaat. De eerste dag na de behandeling kan uw huid rood zijn. Na 1-3 dagen kan uw huid gaan vervellen, dit kan 5 tot 7 dagen aanhouden. De mate van vervelling varieert per type peeling en treedt niet altijd op.

Welke huidverzorging moet ik gebruiken voor en na de behandeling?

Je kunt het beste 15 dagen voor de behandeling thuis beginnen met onze boosters voor een maximaal resultaat van jouw peeling. Tijdens de afschilfering de huid herstellen en hydrateren met onze Post Procedure Fast Skin Repair. Na de afschilfering om het proces van de cel vernieuwing te verlengen en het behoudt van constante stimulatie tussen de professionele behandelingen adviseren wij u de booster weer in te zetten. Het optimaliseert en verlengt het reeds bereikte therapeutische effect.

Verkopen jullie ook peelings voor thuis?

Ja, namelijk de Glycolic E + F ampul Peel van Mesoestetic. Voor een langer behoud van het resultaat en voor onderhoud van uw huid kunt u thuis deze peeling gebruiken, die ongelijkmatige, ruwe huidtexturen gladder maakt en een doffe huid weer laat glanzen.