Boost your skin!

Injectables

Wie wilt er nu niet een jeugdige uitstraling? Cosmetisch arts Drs. Robin Snijders is dé arts op het gebied van cosmetische behandelingen. Onze arts is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Wij werken met verschillende soorten fillers en botox, iedere huid is uniek en injectables zetten is dan ook maatwerk aan de hand van de MD codes. Deze injactables zijn een populaire keuze omdat ze de tekenen van veroudering doeltreffend verbergen.
Als we ouder worden, wordt de huid dunner en minder elastisch doordat het collageen, hyaluronzuur en elastine verliest. Een injectables behandeling is een ideale behandeling om verloren volume of diepere rimpels te herstellen met een direct of binnen enkele weken zichtbaar resultaat. Welk type filler het beste voor jouw behandeling geschikt is wordt in een consult overlegd aan de hand van de indicatie en de doelstellingen.
Tijdens een vrijblijvend consult stel je samen met onze cosmetisch arts Drs. Robin Snijders een persoonlijk behandelplan op aan de hand van jouw indicatie, wensen en doelstellingen.

Hyaluronzuur Fillers

Wij werken met twee verschillende Hyaluronzuur fillers (Restylane, Prophilo en Juvederm). Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof waardoor er geen afstoting of afweerreactie ontstaat. Naarmate je ouder word neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af,  je huid word slapper en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Fillers op basis van hyaluronzuur vullen het tekort aan waardoor fijne als diepere rimpels vrijwel pijnloos kunnen worden opgevuld en het verloren volume kan worden hersteld.
De fillers zijn tijdelijk en worden door het lichaam zelf afgebroken. De filler kan indien nodig ook worden opgelost. Naast volumeherstel en het opvullen van rimpels verbetert hyaluronzuur ook de huid door betere hydratatie en het boosten van lichaamseigen collageenaanmaak.
Fillers kunnen voor verschillende indicaties gebruikt worden. Denk hierbij aan:
– Lippen
– Jukbeenderen
– Slapen
– Neus-lipplooi
– Marionette lijnen
– Vermoeide ogen
– Kaaklijn

Botox

De Botuline Toxine laat de spieren ontspannen, dit zorgt ervoor dat de huid glad blijft en er geen plooi of rimpel in de huid ontstaat. Het is volledig afbreekbaar door het lichaam. De behandeling is vrijwel pijnloos, met een dunne injectienaald brengt de arts Botox aan in de spier die de rimpel veroorzaakt. Het kan voor verschillende indicaties gebruikt worden. Denk hierbij aan:
– Frons
– Kraaienpootjes
– Browlift
– Voorhoofd
– Gymmy/bunny smile
– Kin
– Knarsen
– Transpireren

Profhilo®

Een Profhilo® behandeling is de een ideale behandeling als je opzoek bent naar een natuurlijk resultaat. Deze behandeling bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daardoor de meest natuurlijke en zuivere injectable van het moment. Profhilo® pakt de verslapte huid van het gezicht, de hals, decolleté en bovenarmen aan en is effectief bij rimpels en fijne lijntjes.  Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van collageen en elastine af, wat zorgt voor rimpels en een slappe huid. Met Profhilo® pak je dit verouderingsproces preventief aan op een natuurlijke manier.
De behandeling kan voor verschillende indicaties gebruikt worden. Denk hierbij aan:
– Gezicht
– Handen
– Hals  

Maak kennis met

cosmetisch arts Robin Snijders

Voor Robin Snijders was het vanaf het begin van zijn opleiding al duidelijk dat hij is gemaakt voor de plastische chirurgie. Daar heeft hij tijdens zijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim aandacht aan besteed. Hij heeft zijn opleiding bij het AMX afgerond met een eindstage op de afdeling plastische chirurgie.

Na zijn ervaring binnen de plastische chirurgie en algemene chirurgie heeft hij besloten om zich te specialiseren tot cosmetisch arts. Het mooie van het cosmetische vak vindt hij de combinatie van de creativiteit en de focus op kwaliteit en resultaat. Zijn doel is om natuurlijke schoonheid en functionaliteit te kunnen definiëren en (re)construeren. Zijn doel is om een frisse uitgeruste uitstraling te realiseren zonder het karakter van het gezicht te verliezen.

Hij staat bekend om zijn luisterend oor waarbij hij zorgvuldig de wensen van zijn cliënten in kaart brengt om vervolgens een passend behandeladvies op te stellen. Robin staat bekend om zijn goede medische zorg, waarbij hij samen met de cliënt toewerkt naar een optimaal resultaat.

Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is de gouden standaard voor hem. Zijn sociale vaardigheden en esthetische visie maken hem tot een zeer prettige en zorgvuldige arts.

Consult

Voor elke behandeling plannen wij een gratis consult in met de behandelend arts. Tijdens dit gesprek zal de arts vragen naar je wensen en stellen wij een persoonlijk behandelplan voor je op. Een eerlijk advies staat bij ons voorop, soms kan het advies afwijken van wat jezelf in gedachten had. De arts zal uitleg geven over de verschillende fillers en een advies geven welke injectables het beste binnen jouw behandelplan past.

Afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult?
Mail naar info@dynamicbeautycentrum.nl of neem telefonisch contact op via 072 515 62 63 / 06 48619225

Bekijk hier de prijzen.