The workout for your skin

Je gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Ook door de wisseling van seizoenen heeft je huid steeds behoefte aan andere voedingsstoffen. Het is daarom belangrijk dat je je huid goed verzorgt. Een gezichtsbehandeling kan je hierbij helpen. Al onze gezichtsbehandelingen zijn huid verbeterend.
De mogelijkheden en onze producten zijn uitgebreid, er is voor iedereen een passende oplossing; ook voor jou!
Wij kennen geen standaard facials. Iedere gezichtsbehandeling wordt afgestemd op wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Een facial zorgt voor betere elasticiteit, het verminderen van onzuiverheden of acné en voedt het hydrateert de huid intens. Ook voor anti-aging zijn er uitgebreide mogelijkheden.
Is jouw gezicht toe aan een workout? Onze personal skin trainers helpen jou graag!

The skin gym

Intake & treatment

Maak kennis met onze huidspecialisten en ontdek de mogelijkheden. We starten met een intake en huid-analyse om meer te weten te komen over jouw huid.
Tijdens deze treatment kan je kennismaken met de behandelingen en producten om te ervaren hoe jouw huid op de producten reageert. We bespreken je wensen en beoordelen de conditie van je huid. Maak kennis met de wereld van huidverbetering, anti-aging en peelingen, waar het allemaal om draait bij Dynamic Beautycentrum.