I'll be hair for you!

Lang en vol haar

Bijna iedere vrouw droomt van lang en vol haar. Haar doet er toe, heeft geeft je zelfvertrouwen een boost. Wij zorgen voor verlenging en volume. Dit doen we met Beauty Works en Great Lenghts, dit is 100% Human Hair.

Met dit haar kan je alles doen wat je met je eigen haar ook zou doen; wassen, föhnen en stijlen.

Door de micro ring hair extensions techniek werken we zonder lijm, warmte en vlecht. We plaatsen de hair extensions-strengen in de haarlijn met kleurgecodeerde ringen die passen bij jouw wortelkleur.

De methode is langdurig en gaat 12 tot 18 maanden mee. We zetten het haar iedere 8 weken opnieuw in. Het voordeel van deze extensions is dat je ze nogmaals kan gebruiken.

Intake & Kleurbepaling

Voor de eerste afspraak plannen we altijd een intake. We kijken naar wat mogelijk is, naar de juiste kleur, lengte en de hoeveelheid die nodig is voor het gewenste resultaat. Zo overleggen we of je een haarverlenging of volume behandeling wilt, hoeveel haarextensions er nodig zijn om het mooiste resultaat te krijgen en welke kleuren we gaan gebruiken. Dan bestellen we de extensions en kunnen we de extensions plaatsen.

Inzetten

Na het advies zijn we klaar om de extensions in te zetten!
Je mag met gewassen en droog haar de salon binnen komen, dit omdat het haar ‘echt’ droog moet zijn voordat we de extensions goed kunnen plaatsen. Zo zorgen we ervoor dat alle vetten uit het haar zijn, waardoor de extensions goed aan het eigen haar hechten.

Nazorg

Om zo lang mogelijk van je extensions te genieten, is het belangrijk dat je ze goed verzorgd. Wij geven je tijdens de behandeling goed advies waardoor jij zo lang mogelijk van je extensions kan genieten.

Haarfijn resultaat

Before & After

Dynamic-Beauty-hair-4-before Dynamic-Beauty-hair-4-after
Dynamic-Beauty-hair-2-before Dynamic-Beauty-hair-2-after
Dynamic-Beauty-hair-3-before Dynamic-Beauty-hair-3-after
Dynamic-Beauty-hair-1-before Dynamic-Beauty-hair-1-after