Mesoestetic

Een stralende huid

Mesoestetic

Al onze huidbehandelingen worden uitgevoerd met producten van Mesoestetic. Zij richten zich voortdurend op het perfectioneren en verbeteren van hun formules om zo uiterst effectieve behandelingen uit te kunnen voeren die worden ondersteund door wetenschappelijke studies.

Loveli

Puur natuur

Loveli

Loveli is opgericht met een visie dat alles wat je op je huid smeert ook zou moeten kunnen eten. Want wist je dat alles wat je op je huid aanbrengt tot 60% in jouw lichaam belandt?  Producten die heerlijk ruiken, er prachtig uitzien en gewoon goed werken hoeven niet vol chemicaliën te zitten.

Fair-Minerals

Voor elke huid

Fair Minerals

Fair Minerals richt zich op producten die zijn gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten. Make-up dat gemaakt is van verpulverde mineralen. Mineralen hebben een verzorgende, verzachtende en antibacteriële werking en kunnen gebruikt worden voor elk huiddtype!

CND

Voor mooie nagels

CND

CND™ is de marktleider van professionele nagelproducten. Door samen te werken met professionele nagelstylistes blijft CND™ voorop lopen in innovaties en is zij al ruim 35 jaar geliefd.

Bkate

Stijlvolle wenkbrauwen

B'KATE

De collectie van B’KATE is samengesteld door en voor vrouwen. Voor iedereen die voor de perfecte wenkbrauwen wilt gaan. B’KATE maakt gebruik van de beste kwaliteitsproducten met een fashionable doch stoere look!

Lycon

Perfecte ontharing

Lycon

LYCON heeft een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen. De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas.