Builder in a Botlle!

BIAB

Heb jij hele korte, dunne of afgebeten nagels? Ga dan voor BIAB: Builder in a Botlle! Een verstevigende, flexibele gel die je nagels voedt. Door de verzorgende werking ga je na een tijdje merken dat je natuurlijke nagels sterker worden en je nagelbed langer.

BIAB is er in verschillende nude tinten en kan worden gecombineerd met alle kleuren shellac. Geniet zo’n 4 weken van prachtige nagels! En wij beloven, daarna wil je niet meer anders.

Nail it!

CND shellac

Zijn jouw nagels niet stevig, en lak je dagelijks je nagels om ze mooi te houden? Dan is CND shellac iets voor jou!
CND is het meest bekende nagellak merk op de markt. Een unieke gellak die je draagt als een traditionele nagellak. De lak word net als een gewone nagellak op je nagels aangebracht en daarna uitgehard onder een LED lamp. Door deze unieke LED lamp word de gel geactiveerd en zijn de nagels direct droog. Resultaat: prachtige nagels tot wel 4 weken lang! De lak bladdert niet, beschadigd niet en verstevigd de nagels.

Gelnagels & Acrylnagels

Kunstnagels

Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels te perfecte oplossing! Je kunt je natuurlijke nagels verstevigen en verlengen.
Wanneer je ervoor kiest om kunstnagels te zetten, heb je twee mogelijkheden.

Gelnagels zijn sterke, buigzame en natuurlijk ogende kunstnagels. Je nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet meer af en je eigen nagels kunnen gewoon doorgroeien.
Je hebt keuze uit tips en verwijderbare sjablonen waarop we de gel gaan vormen. Als je voor tips kiest, worden deze op je nagels bevestigd en bijgevijld naar de natuurlijke vorm. Kies je voor sjablonen , deze creëert het gevoel van een natuurlijke verlenging. Vervolgens wordt de gel in model gebracht en uitgehard in de LED/UV lamp. Zijn ze droog? Aan jou de keuze of je, je nagels afmaakt met een shellac.
Met een nieuwe set kunstnagels heb je tot wel 4 weken plezier. Zijn je nagels uitgegroeid? Dan kunnen we ze opvullen of je kan ze laten verwijderen.

Acryl bestaat uit een mengsel van poeder en liquid dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje. Wanneer de nagels zijn aangebracht en in de juiste vorm zijn gevijld, is het tijd voor de finishing touch! Ga voor nagellak, shellac of laat je nagels versieren met NailArt? Niets is te gek!
Van een nieuwe set kunstnagels heb je tot wel 4 weken plezier. Wanneer je nagels zijn uitgegroeid, kun je ze laten verwijderen of weer laten opvullen.