Back in shape!

Feet treatment

Heb je last van eelt, kalk nageltjes of ben je toe aan een Wellness Pedi Spa? Dan kun je plaats nemen op onze luxe stoel en zorgen wij ervoor dat je met mooie voeten de deur uitloopt.
Bijna niets voelt fijner dan een pedicure behandeling en toch doen we dit veel te weinig. Regelmatig je voeten laten verzorgen voorkomt allerlei klachten. Van een heerlijke voetmassage tot een exfoliërende scrub, breng je voeten back in shape!

Wat kan je bij ons verwachten? We starten de behandeling met een warm voetenbad, dit is niet alleen heel ontspannen maar als de huid zacht is kunnen we ook beter eelt snijden. We zullen je nagelriemen terugduwen, je nagels worden geknipt, gevijld en eventueel gepolijst. Je voeten worden gemasseerd en verzorgd.

Je kunt je pedicure aanvullen met fijne voetbehandelingen. Laat je teennagels bijvoorbeeld lakken met shellac. Deze lak is een unieke gellak die je draagt als een traditionele nagellak. De lak is supersterk en je hebt er tot wel 8 weken lang plezier van.

Medisch pedicure

Ingegroeide nagel, likdoorn, eelt, eeltpitten, eksterogen of kloven; een aantal problemen die vaak voorkomen op de voeten. Deze problemen zijn erg vervelend en kunnen soms pijnlijk zijn. Gelukkig is het niet nodig om hiermee rond te blijven lopen. Een medisch pedicure behandeling is de oplossing. Deze behandeling is perfect voor het aanpakken van je voetproblemen.
Onze vakbekwame pedicure – aangesloten bij de grootste brancheorganisatie Pro Voet – geeft je voeten de behandeling die ze verdienen.

De wereld ligt aan je voeten

Voetreflex massage

Sluit je behandeling af met een voetreflex massage voor nog meer ontspanning voor jouw hele lichaam. Als een van de meest bekende vormen van een gecombineerde mind/body- behandeling, richt reflexologie zich op reflexpunten op je voeten die overeenkomen met organen of systemen in de rest van je lichaam. Voetreflexologie is gebaseerd op de Chinese en Egyptische alternatieve geneeskunde.
Iedere klier en ieder orgaan of weefsel in het lichaam is doormiddel van energiebanen verbonden met de voetzool. Door de zenuwuiteinden van je voeten te stimuleren, kan de behandeling energie deblokkeren, endorfine vrij laten komen en helpen tegen stress, vermoeidheid en pijn.  Daarnaast helpt voetreflexologie bij het verminderen van gifstoffen, spanningen en ontstekingen.