BROWTIFUL

It's all about the brows!

De wenkbrauwen zijn enorm belangrijk als het gaat om de uitstraling van je gezicht. Bij Dynamic Beautycentrum weten we precies wat we moeten doen voor het perfectioneren van de wenkbrauwen. Ook als je niet gezegend bent met dikke wenkbrauwen van jezelf, hebben wij de manier om ze voller te maken. Wij werken met verschillende technieken, voor zowel mannen als vrouwen.

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Brow Lamination de behandeling voor jou! De nieuwste techniek op het gebied van brow styling.

Brow Lamination

In shape!

Browmapping

Geen wenkbrauw is hetzelfde daarom tekenen we de wenkbrauw zelf uit. Belangrijk is dat je voorafgaand aan de behandeling stopt met epileren. Als je vlak voor de behandeling zelf nog gaat epileren is het resultaat minder lang mooi, dit komt door de haarcyclus.
Wij epileren, waxen en trimmen. Net wat jouw wenkbrauwen nodig hebben voor het beste resultaat!

Verven

Samen bepalen wij de ideale kleur voor jouw wenkbrauwen. Aan de hand van hoe donker jij de wenkbrauwen wilt hebben, stellen wij een verfkleur samen. We kiezen altijd een kleur die een mooi en natuurlijk resultaat geeft. Bij het verven worden ook de blonde, vaak niet zichtbare, donshaartjes mee gekleurd waardoor de wenkbrauwen gelijk een stuk voller lijken. Wij verven zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen mee.
De tinting techniek blijft ongeveer 4  tot 6 weken zichtbaar op het haar. De schaduw op de huid blijft gemiddeld 2 tot 3 dagen aanwezig.

Henna

Wij werken ook met henna verf, door het gebruik van henna kunnen we op de huid tekenen. Hierbij hoef je ongeveer 2 weken je wenkbrauwen niet bij te tekenen. Daarna blijft het zo’n 5-6 weken mooi op de haren.