BROWTIFUL

It's all about the brows!

De wenkbrauwen zijn enorm belangrijk als het gaat om de uitstraling van je gezicht. Bij Dynamic Beautycentrum weten we precies wat we moeten doen voor het perfectioneren van de wenkbrauwen. Ook als je niet gezegend bent met dikke wenkbrauwen van jezelf, hebben wij de manier om ze voller te maken. Wij werken met verschillende technieken, voor zowel mannen als vrouwen.

BROW TREATMENT

Geen wenkbrauw is hetzelfde daarom tekenen we de wenkbrauw zelf uit. Belangrijk is dat je voorafgaand aan de behandeling stopt met epileren. Als je vlak voor de behandeling zelf nog gaat epileren is het resultaat minder lang mooi, dit komt door de haarcyclus.
Wij epileren, waxen en trimmen. Net wat jouw wenkbrauwen nodig hebben voor het beste resultaat!

Samen bepalen wij de ideale kleur voor jouw wenkbrauwen. Aan de hand van hoe donker jij de wenkbrauwen wilt hebben, stellen wij een verfkleur samen. We kiezen altijd een kleur die een mooi en natuurlijk resultaat geeft. Bij het verven worden ook de blonde, vaak niet zichtbare, donshaartjes mee gekleurd waardoor de wenkbrauwen gelijk een stuk voller lijken. Wij verven zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen mee.
De tinting techniek blijft ongeveer 4  tot 6 weken zichtbaar op het haar. De schaduw op de huid blijft gemiddeld 2 tot 3 dagen aanwezig.

Hybrid Brows

Hybrid Brows is de nieuwste, langhoudende verf op de markt! Hoewel het concept hetzelfde is als wenkbrauwverf en henna, is het is toch anders. Hybrid brows geeft een expressief, rijke afdruk op de huid en haren voor optisch vollere en strakke wenkbrauwen. Het blijft gemiddeld 10 dagen op de huid en tot 7 weken op de haren zichtbaar.

Doordat de hybridverf ammonia vrij, droogt de haren niet uit en kan dus in combinatie met Brow Lamination gebruikt worden.
Deze behandeling is ook ideaal als je twijfelt over Ombre Powder Brows. Je kan dan alvast aan het idee wennen hoe de vorm / kleur semi permanent gaat worden.

BROW LIFT

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Brow Lift de behandeling voor jou!

Bij een Brow lamination worden jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst waardoor je wenkbrauwen veel voller lijken. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar.

Tijdens de behandeling bepalen we samen de gewenste vorm van de wenkbrauw. Daarna worden je wenkbrauwen goed gereinigd, zodat ze van eventueel make-up en vet ontdaan zijn. Klaar om jouw haartjes vast te lijmen met een speciale huidlijm.
Hierna wordt er een permanentvloeistof aangebracht, die ongeveer 8 minuten blijft zitten, gevolgd door een fixerende gel.
Door de lotion loopt de kleur van je eigen natuurlijke haartjes wat terug, daarom raden wij aan om je wenkbrauwen ook te verven voor een nog mooier en voller resultaat.