Wake up & don't make up

LASH VOLUME LIFT

Dankzij de Lash Volume Lift creëren we een open blik met een natuurlijke uitstraling. Je eigen wimpers worden  met behulp van siliconenpads gelift. Hiermee worden ze niet langer, maar lijken ze dat wel. Het is een soort permanent voor je wimpers waarbij ze in een hoek van negentig graden worden gezet. Het is de ideale manier om je wimpers langer en voller te laten lijken. Tijdens de Lash Lift treatment verven wij de wimpers, zo hoef je weken lang geen mascara meer te dragen!

Hoelang blijft de Lash volume Lift zitten?

Een Lash Volume Lift blijft ongeveer 6 tot 9 weken zitten. Een mascara is dan niet eens nodig! Dit is afhankelijk van jouw eigen haar groeicyclus. De Lash Lift zelf zakt namelijk in met de natuurlijke cyclus van je wimpers.

– De eerste 24 uur mogen je wimpers niet in aanmerking komen met water.
– Gebruik de eerste 24 uur geen mascara, oogcremés en make-up removers.
– Probeer niet aan je wimpers te zitten of te wrijven, vooral in de 24 uur na de behandeling. Als je je make-up verwijdert, doe dat dan voorzichtig en met de richting van je wimpers mee. Ook adviseren wij om een make-up remover te gebruiken die olie vrij is.
– Na de eerste 24 uur mag je gewoon douchen, zwemmen en in de sauna; dit zal geen effect meer hebben op de wimpers.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Je wimpers worden eerst goed gereinigd, zodat ze van eventueel vuil en vet ontdaan zijn. Je onderste wimpers worden afgeplakt om te voorkomen dat hier wimpervloeistof op terecht komt en ze mee gaan krullen.
Je eigen wimpers worden over een siliconen pad heen gelegd, waarna er in verschillende fases verschillende vloeistoffen worden aangebracht met als laatste een permanentvloeistof. Die blijft ongeveer 8 minuten zitten. Daarna volgt een fixerende gel.
Optioneel kunnen we nu de wimpers verven, door de lotion loopt de kleur van je eigen natuurlijke wimper wat terug. Daarom raden wij altijd aan om je wimpers ook te verven.

Is een Lash Volume Lift schadelijk voor mijn wimpers?

Nee, een lash lift is niet schadelijk voor je wimpers. Daarnaast bevatten de Perfect Eyelash producten ingrediënten die de wimpers verzorgen en hydrateren.
Wij maken gebruik van de Perfect Eyelash Lash Volume Lift. In de eerste lotion bevindt zich keratine, wat bestaat uit de verbinding Cysteamine HCI. Dit is een veel zachter ingrediënt dan Thioglycolic acid die veel Lash Volume lift merken gebruiken en er komt geen ammoniak aan te pas. Cysteamine helpt bovendien de structuur en elasticiteit van het haar te verbeteren. De laatste lotion die we gebruiken bevat collageen. Collageen vormt als het ware een laagje om het haar, waardoor de wimpers voldoende vocht vasthouden. Het werkt als een verzorgend masker maar dan voor je wimpers.

Just lash it!

WIMPER
EXTENSIONS

One-by-One is de klassieke wimpertechniek waarbij er op iedere wimper één kunstwimper wordt gezet om zo een rustige en natuurlijke look te creëren. Deze populaire techniek is daarom perfect wanneer je een subtiele en chique oogopslag wilt creëren.

Hoelang blijven wimperextensions zitten?

Afhankelijk van jouw haargroei cyclus blijven de kunstwimpers gemiddeld één tot drie maanden zitten. Gemiddeld kun je iedere 4 weken terugkomen voor een opvulbehandeling om zo volle wimpers te behouden. Je wimper draait uit het haarzakje wanneer het groeit. Dit zorgt ervoor dat je kunstwimpers na een aantal weken verschillende kanten op kunnen staan.
Wanneer je nieuwe wimpers net gezet zijn mogen ze de eerste 24 uur niet nat worden, zo kan de lijm goed hechten en blijven de wimpers goed op hun plek. Om zo lang mogelijk te genieten van je wimpers adviseren wij je om ze zo voorzichtig mogelijk schoon te maken, gebruik geen make-up remover op olie basis. Dit kan ervoor zorgen dat de lijm – en je wimperextensions – los laten.

Hoe worden wimperextensions gezet?

Je wimpers worden eerst goed ontvet om te zorgen dat de wimperlijm goed hecht en je extensions zo lang mogelijk op hun plek blijven zitten. De extensions worden aan de wimpers bevestigd met een speciale waterproof lijm. Je wimpers kunnen dus gewoon nat worden zonder dat je wimperextensions los laten. Wij werken uitsluitend met echte zijde wimperextensions voor het meest natuurlijk effect. Afhankelijk van jouw wensen wordt er bekeken welke lengte, krul en dikte er gebruikt gaan worden. Zo zullen er aan de buitenkant wat langere en dikkere extensions geplaatst worden, omdat je natuurlijke wimpers daar ook langer en dikker zijn. Wij creëeren een persoonlijke, op maat gemaakte look. Wanneer de vorm en maat van de extensions bepaald zijn zullen wij de wimpers één voor één (one-by-one techniek) bevestigen, per oog worden er 80 tot 120 wimperextensions geplaatst.

Zijn wimperextensions schadelijk voor je wimpers?

Nee, zoals altijd geldt wanneer je veel of hard in je ogen wrijft of aan je wimpers trekt, kun je je wimpers verliezen of beschadigen. Je wimpers zullen alleen uitvallen wanneer je natuurlijke wimper aan het einde van zijn groeicurve is, de levenscyclus van elk haartje is 100 dagen.

Dynamic-Beautycentrum-wimpers