Wake up & don't make up

LASH VOLUME LIFT

Dankzij de Lash Volume Lift creëren we een open blik met een natuurlijke uitstraling. Je eigen wimpers worden  met behulp van siliconenpads gelift. Hiermee worden ze niet langer, maar lijken ze dat wel. Het is een soort permanent voor je wimpers waarbij ze in een hoek van negentig graden worden gezet. Het is de ideale manier om je wimpers langer en voller te laten lijken. Tijdens de Lash Lift treatment verven wij de wimpers, zo hoef je weken lang geen mascara meer te dragen!

Hoelang blijft de Lash volume Lift zitten?

Een Lash Volume Lift blijft ongeveer 6 tot 9 weken zitten. Een mascara is dan niet eens nodig! Dit is afhankelijk van jouw eigen haar groeicyclus. De Lash Lift zelf zakt namelijk in met de natuurlijke cyclus van je wimpers.

– De eerste 24 uur mogen je wimpers niet in aanmerking komen met water.
– Gebruik de eerste 24 uur geen mascara, oogcremés en make-up removers.
– Probeer niet aan je wimpers te zitten of te wrijven, vooral in de 24 uur na de behandeling. Als je je make-up verwijdert, doe dat dan voorzichtig en met de richting van je wimpers mee. Ook adviseren wij om een make-up remover te gebruiken die olie vrij is.
– Na de eerste 24 uur mag je gewoon douchen, zwemmen en in de sauna; dit zal geen effect meer hebben op de wimpers.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Je wimpers worden eerst goed gereinigd, zodat ze van eventueel vuil en vet ontdaan zijn. Je onderste wimpers worden afgeplakt om te voorkomen dat hier wimpervloeistof op terecht komt en ze mee gaan krullen.
Je eigen wimpers worden over een siliconen pad heen gelegd, waarna er in verschillende fases verschillende vloeistoffen worden aangebracht met als laatste een permanentvloeistof. Die blijft ongeveer 8 minuten zitten. Daarna volgt een fixerende gel.
Optioneel kunnen we nu de wimpers verven, door de lotion loopt de kleur van je eigen natuurlijke wimper wat terug. Daarom raden wij altijd aan om je wimpers ook te verven.

Is een Lash Volume Lift schadelijk voor mijn wimpers?

Nee, een lash lift is niet schadelijk voor je wimpers. Daarnaast bevatten de Perfect Eyelash producten ingrediënten die de wimpers verzorgen en hydrateren.
Wij maken gebruik van de Perfect Eyelash Lash Volume Lift. In de eerste lotion bevindt zich keratine, wat bestaat uit de verbinding Cysteamine HCI. Dit is een veel zachter ingrediënt dan Thioglycolic acid die veel Lash Volume lift merken gebruiken en er komt geen ammoniak aan te pas. Cysteamine helpt bovendien de structuur en elasticiteit van het haar te verbeteren. De laatste lotion die we gebruiken bevat collageen. Collageen vormt als het ware een laagje om het haar, waardoor de wimpers voldoende vocht vasthouden. Het werkt als een verzorgend masker maar dan voor je wimpers.